a

Lorem ipsum proin gravid a nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat.

Phone:      +1135498746
E-mail:      info@example.com
Address:   Patterson 989,NY
Instagram Feed
FOLLOW:

Trouwen

Ja, ik wil!

Jullie dag, tot in de puntjes verzorgd door ons. Een dag om nooit te vergeten, maar ook een dag met veel voorbereiding en plannen. Daarom staat op deze pagina zoveel mogelijk informatie over de ceremonie, de receptie, een diner en natuurlijk avondfeest. Met uitleg en prijzen; wel zo prettig en zo maken we samen jullie dag écht jullie dag.

En extra fijn; we zijn officiële trouwlocatie binnen de Gemeente Deventer! Dus trouwen voor de wet, een buffet of diner en natuurlijk een groot feest, het kan allemaal aangenaam onder één dak.

Ceremonie
Eten
Avondfeest

Trouwen bij De Lindeboom

We weten dat een bruiloft naast een fantastische dag ook heel veel regelen is. Wij vinden dat naast heldere informatie ook een eerlijk prijsinzicht helpt een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

En hebben jullie na het lezen van deze pagina vragen? Neem dan vooral contact op! We zijn razendsnel bereikbaar per app (0570 62 52 25) en helpen waar kan. Of het nou de DJ is die wil weten of hij kan inprikken op krachtstroom of de weddingplanner die nog een leuk idee heeft voor bij de ceremonie!

Trouwen voor de wet

Vaak beginnen de feestelijkheden bij ons met een ceremonie. De gemeente rekent voor de officiële huwelijksvoltrekking leges, maar buiten dit bedrag verzorgen wij de ceremonie gratis wanneer jullie aansluitend ook een buffet, diner en/of feest bij ons geven. Geen zaalhuur of andere kosten dus, ook niet wanneer we hier een aparte ruimte voor reserveren.

Samen met de ceremoniemeester of wedding planner zorgen we dat de zaal precies staat zoals jullie dat willen. Versiering? Kleurenthema? Een plattegrond met gereserveerde stoelen? Het kan allemaal!

Ideeën voor de ceremonie

Vaak kiezen bruidsparen voor De Lindeboom omdat bij ons alles onder één dak gevierd kan worden. De limo of trouwstoet rijdt van jullie huis naar De Lindeboom, waar ons team en de ABS of BABS al klaarstaan voor het officiële gedeelte.

Na de ceremonie is het misschien tijd voor een fotomoment bij onze prachtige naastgelegen Nicolaaskerk of het groen rondom ons pand.

Dan door naar een andere zaal om samen lekker te borrelen, te genieten van de bruidstaart en/of het diner of buffet. Even opfrissen en tot slot een knallend avondfeest in een zaal. DJ of band klaar, licht gedimd en de tap open! Fijn toch?

Hieronder enkele ideeën voor de ontvangst bij of na de ceremonie

Toost met prosecco – € 3,- p.p.
Etagère vol zoetigheid – € 2,95 p.p.

Na de ceremonie tijd voor foto’s?

Rondje drinken voor de gasten: prijs gemiddeld € 3,- per consumptie.
Liever een all-in prijs? Drankarrangement € 6,50 p.p.p.u. op basis van bier/fris/wijn.

Jullie kunnen dan borrelen in de ceremoniezaal, op een van onze terrassen of alvast plaatsnemen in een andere ruimte voor het aansluitende buffet of diner.

Een hapje erbij kan natuurlijk ook. Ga uit van:

  • € 0,75 tot € 1,20 voor warme en koude hapjes
  • € 0,75 tot € 3,50 voor patisserie als bonbons of gesorteerd gebak

Of natuurlijk jullie eigen bruidstaart. Afname hiervan hoeft niet via ons, al helpen we graag met suggesties. We weten ook dat een bakker vaak een persoonlijke keuze is. Er wordt bij een eigen taart geen schotelgeld gerekend.

Een receptie met de daggasten gepland aansluitend aan de ceremonie?
We bieden 4 verschillende 2 uur durende receptiearrangement aan. Prijzen beginnen bij € 20,95 p.p. en omvatten bijvoorbeeld:

  • Ontvangst met koffie/thee en feestelijke etagères vol zoetigheden.
  • 1x een koud en 2x een warm hapje.
  • Onbeperkt borrelen (tapbier, speciaalbieren, frisdranken, wijnen en sappen).

Prijs inclusief zaalhuur, bediening en gezellige aankleding.

Trouwen
voor de kerk

Al eeuwenlang onze imposante overbuur: de prachtige R.K. Nicolaaskerk. Dé locatie voor een kerkelijke inzegening! We brengen jullie voor alle mogelijkheden graag in contact met de kerk en bedenken graag samen een passende dagindeling. 

Eten

Tijd om te eten! Hieronder een opsomming van de mogelijkheden. Kies een all-in buffet voor een vaste prijs, speciale buffetten, diners, plateservice of maatwerk!

Alle informatie over onze buffetten en diners staat op de pagina ‘eten‘.

Zelf samenstellen

Helemaal een eigen buffet samenstellen kan overigens ook! Van chique buffet met prachtige vissoorten en luxe vleesgerechten tot een simpeler maar ouderwets lekker buffet met schnitzels, hamburgers of zelfs frikandellen. Het is jullie dag, dus jullie bepalen!

Diners

Liever een diner in plaats van een buffet? Dat kan! Je kunt samen met onze chef-kok een menu samenstellen. Ga uit van zo’n € 25,- per persoon voor een tweegangendiner of € 30,- voor 3 gangen.

Willen jullie liever de keuze van een buffet, maar ook gezellig tafelen? Overweeg dan ons Diner De Lindeboom of Diner De Beuk, waarbij we drie gangen uitserveren aan tafel, telkens met verschillende gerechten tussen de gasten in per gang.

Denk aan verschillende soepen, of een proeverij met carpaccio, Ardennerham met meloen en gerookte zalm. Als hoofd ook een keur aan keuzes, zoals kogelbiefstuk, varkenshaas en zeewolf en en natuurlijk een verrassend lekker grand dessert. Vanaf € 29,95.

Dessert

Een dessert wordt bij bruiloften vaak over geslagen, omdat er aansluitend meestal een feestavond met bruidstaart of gebak volgt. Wel zin in een zoete afsluiter? Er zijn mogelijkheden van een coupe ijs tot een uitgeserveerd grand dessert of luxe ijs- en puddingbuffet. Reken hiervoor € 5,- tot € 9,- per persoon.

Eigen cateraar

Liever een eigen cateraar? Ook dat is geen probleem, zolang het in combinatie is met afname van ons (drinken/arrangement)! Zo hebben we bruiloften verzorgd waarbij er een heerlijk Indonesisch buffet uit de binnenstad kwam, een keer sushi van de Vijfhoek en zelfs ouderwets frites van de buurman. Alles mag, het is jullie bruiloft!

Avondfeest

Time to party! Vrijwel alle avondfeesten bij ons verlopen via een arrangement, omdat je als bruidspaar dan vooraf precies weet wat de kosten zijn. Standaard duren de arrangementen 4 uur, bijvoorbeeld van 20:00 tot 00:00 of 21:00 tot 01:00. We hebben 4 verschillende arrangementen samengesteld, maar ook hierbij geldt, schuiven, aanpassen en toevoegen kan!

Het komt ook voor dat er na het buffet of diner geen groot avondfeest is, maar wel behoefte aan een gezellige naborrel. We rekenen in zo’n geval € 6,50 per persoon per uur voor een drankarrangement. Op die manier verlengen we de bijeenkomst precies zo lang als jullie wensen. En toch nog zin in een warm hapje of iets anders? Dat is zo toegevoegd!

Borrelarrangement
€ 28,95 p.p.

Bij ontvangst direct borrelen

Onbeperkt Hertog Jan tapbier, Grolsch Radler en malt, frisdranken, wijnen en sappen, uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers en af te halen aan de bar.

Nootjes op tafel

4 rondes met hapjes: 1x koud gemengd hapje, 1x rundvleesbitterbal, 1x bittergarnituur en 1x broodje kroket met mosterd

Toastarrangement
€ 33,95 p.p.

Feestelijke ontvangst met mousserende rosé

Onbeperkt Hertog Jan tapbier, diverse fles- en speciaalbieren (Radler, Malt, Weizen, Bok, Leffe Blond, Grimbergen Tripel), frisdranken, wijnen en sappen, uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers en af te halen aan de bar.

Nacho’s en nootjes op tafel

5 rondes met hapjes:

1x een koud gemengd hapje,
1x crostini met carpaccio,gerookte zalm en brie,
1x een rundvleesbitterbal,
1x bittergarnituur
1x broodje kroket met mosterd

Feestarrangement
€ 38,95 p.p.

Feestelijke ontvangst met mimosa’s en etagères met lekkernijen (macarons, friandises, soesjes etc) op tafel.

Onbeperkt Hertog Jan tapbier, diverse fles- en speciaalbieren (Radler, Malt, Weizen, Bok, Leffe Blond, Grimbergen Tripel), frisdranken, wijnen en sappen, uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers en af te halen aan de bar.

Olijven, nacho’s, kaasstengels en nootjes op tafel

6 rondes met hapjes:

1x een koud gemengd hapje,
1x crostini met carpaccio, gerookte zalm en brie,
1x een rundvleesbitterbal,
1x bittergarnituur,
1x yakitori spiesje,
1x broodje hamburger

Hapjesarrangement
€ 43,95 p.p.

Feestelijke ontvangst met prosecco of mimosa’s en etagères met lekkernijen op tafel.

Onbeperkt Hertog Jan tapbier, diverse fles- en speciaalbieren (Radler, Malt, Weizen, Bok, Leffe Blond, Grimbergen Tripel), frisdranken, wijnen en sappen, uitgeserveerd door onze bedieningsmedewerkers en af te halen aan de bar.

Olijven, nacho’s, kaasstengels en nootjes op tafel

Hapjesbuffet met koude hapjes zoals gevulde eitjes, hamrolletjes, kaasblokjes, grilworst, roggebrood met haring, makreel, Franse kaasplank, paté, filet américain, stokbrood met kruidenboter en tapenade en warme hapjes zoals bitterballen, mini-frikandelletjes, bami- en nasihapjes, kipnuggets en gehaktballetjes

Nóg meer ideeën

Een topbruiloft verzorgen we vaak niet alleen; veelal werken we samen met bedrijven en personen die echt iets unieks toevoegen aan jullie dag. We hebben in de loop der jaren daarom tal van leuke adresjes voor muziek, aankleding, entertainment, fotografie, bruidstaarten en nog veel meer verzameld! Hieronder een selectie met onze favorieten die we van harte aanbevelen: 

Verder plannen

Een heleboel informatie en nog veel meer mogelijkheden! Deze pagina is vooral bedoeld om jullie op weg te helpen bij het plannen en een eerlijk inzicht te geven in de kosten. We spreken graag met jullie verder in onze Brasserie. Contact opnemen kan per app of telefoon via 0570625225 of via de contactpagina.