a

Lorem ipsum proin gravid a nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat.

Phone:      +1135498746
E-mail:      info@example.com
Address:   Patterson 989,NY
Instagram Feed
FOLLOW:

Vergaderen, dineren, samenkomen

Een vergadering, workshop of cursus hoeft niet duur te zijn. Een bedrijfsfeest evenmin. Goed verzorgd en flexibel uiteraard wel, al moet dat met één van onze arrangementen, de mogelijkheid tot losse zaalhuur en de uitgebreide cateringmogelijkheden vast lukken!

Je vindt ons als vergaderlocatie in Deventer op slechts enkele minuten rijden van Station Deventer en de A1. Parkeren kan op één van de 200 gratis parkeerplaatsen rondom het pand. We beschikken over 4 laadpalen.

Arrangementen

Onze vergaderarrangementen worden aangeboden per 4 uur, met of zonder uitgebreide lunch. Altijd inbegrepen zijn naast de zaalhuur en opstelling naar keuze een flipover, wi-fi en een heerlijk koffie/theebuffet.

Zaalhuur

Liever geen arrangement? Huur dan één of meerdere zalen en bespreek samen de wensen voor wat betreft catering, zaalindeling en apparatuur. Van eenvoudig koffiebuffet tot compleet verzorgde conferentie en van lezing tot workshop.

Bedrijfsfeest

Ook voor bedrijfsfeesten ben je bij ons aan het goede adres. Personeelsfeest, netwerkborrel of catering op locatie? Het kan bij De Lindeboom!

Praktisch

Informatie over onze zalen, bereikbaarheid, parkeermogelijkheden, laadpalen, routeplanning en toegankelijkheid vind je hier.

Onze zalen

De Beukzaal is onze kleinste ruimte naast de Brasserie. Met zicht op de Nicolaaskerk wordt deze zaal veel gebruikt voor een teamoverleg, bestuursvergadering of zakelijk diner. Staat vaak in u- of o-vorm, maar een kleine theateropstelling tot zo’n 20 personen is ook mogelijk.

De Lindezaal wordt veel gebruikt voor vergaderingen, cursussen en workshops. In u-vorm kunnen er zo’n 20 tot 25 gasten plaatsnemen, in theateropstelling maximaal 45. Beschikt over een groot terras voor bijvoorbeeld de lunch en is voorzien van wi-fi en moderne AV-faciliteiten.

De Brasserie wordt het meest gebruikt als ruimte voor lunch of diner. Zo kunt u even prettig pauzeren in andere ruimte dan de vergaderzaal. We rekenen hiervoor geen extra zaalhuur. Samen met de Beukzaal (middels een te openen schuifwand) wordt deze ruimte ook veel gebruikt voor inloopavonden of andere presentaties met een bezoekersaantal tot maximaal 100 personen.

De ruime benedenzaal is middels een wandsysteem op te delen in drie losse ruimtes. Benedenzaal 1 is ideaal geschikt als plenaire zaal bij bijvoorbeeld grote cursusavonden of congressen, waarna de groep uiteen kan in een van onze andere zalen. In een theateropstelling kunnen hier zo’n 60 tot 80 personen plaatsnemen. De benedenzaal heeft een lift, eigen garderobe en toiletgroep en beschikt over gratis wi-fi, TV schermen aan de wand (HMDI/USB) en andere moderne AV-faciliteiten.

Benedenzaal 2 wordt veel gebruikt als overloopzaal, wanneer er behoefte is aan het huren van meerdere ruimtes, bijvoorbeeld in combinatie met deel 1. Ook voor kleinere gezelschappen in een U-vorm worden hier cursussen, trainingen en workshops verzorgd. Samen met zaal 1 beslaat de ruimte totaal zo’n 170 m2 en kunnen er in theateropstelling 170 gasten plaatsnemen.

Benedenzaal 3 biedt op zichzelf ruimte aan zo’n 30 personen, afhankelijk van de opstelling. De zaal is iets kleiner dan 1 en 2 en wordt daarom vaak gebruikt voor kleine presentaties, kringgesprekken, breakout rooms en een teamoverleg. Met zaal 1 en 2 erbij ontstaat onze grootste zaal met zo’n 550 m2, goed voor maximaal 250 gasten zittend en 300+ staand.

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangement A wordt aangeboden vanaf 10 personen. Vergaderarrangement B en C vanaf 8 personen. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW.

Arrangement A
4 uur - € 16,95 p.p.

Incl. zaalhuur (1 zaal)
Opstelling naar keuze
Flipover
Beamer/Scherm

Wi-fi
+

Onbeperkt koffie/theebuffet met koekjes, mueslirepen, fruitwater, zoetigheden en vers fruit

Arrangement B
4 uur + lunch - € 27,95 p.p.

Incl. zaalhuur (1 zaal)
Opstelling naar keuze

Flipover
Beamer/Scherm

Wi-fi
+

Onbeperkt koffie/theebuffet met koekjes, mueslirepen, fruitwater, zoetigheden en vers fruit

+

Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, rundvleeskroket en koffie/thee, melk en vruchtensap.

Arrangement C
8 uur + lunch - € 31,50

Incl. zaalhuur (1 zaal)
Opstelling naar keuze

Flipover
Beamer/Scherm

Wi-fi
+

Onbeperkt koffie/theebuffet met koekjes, mueslirepen, fruitwater, zoetigheden en vers fruit

+

Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, rundvleeskroket en koffie/thee, melk en vruchtensap.

+

In de middag uitbreiding koffiebuffet met frisdrank en sappen

Losse zaalverhuur

Liever geen arrangement? Kijk dan eens hieronder naar de mogelijkheden voor losse zaalhuur. Daarbij bepaal je zelf wat je wel en niet van ons afneemt. Handig bij bijvoorbeeld workshops met verschillende groepen, lezingen of informatieavonden. Zaalverhuur met losse afname wordt aangeboden vanaf 20 personen.

Zaalhuur

Zalen worden per dagdeel van 4 uur verhuurd. Er geldt een korting voor de verhuur van 2 aaneengesloten dagdelen.

Beukzaal – € 70,-
Max. 35 personen

Brasserie – € 70,-
Max. 50 personen

Lindezaal – € 70,-
Max. 50 personen

Beneden 1 – € 95,-
Max. 60 personen

Beneden 1/2 – € 190,-
Max. 170 personen

Beneden 1/2/3 – € 230,-
Max. 250+ personen

Eten

Broodbuffet 1 – € 17,50
Uitgebreid lunchbuffet met diverse broodsoorten, kaas- en vleeswaren, confituren, warme snack en koffie/thee, melk en vruchtensappen.

Broodbuffet 2 – € 20,75
Broodbuffet 1 + dagsoep

Broodmaaltijd 1 – € 11,95
2 gesmeerde bollen, 1 krentenbol, melk en jus ‘d orange

Broodmaaltijd 2 – € 15,25
2 gesmeerde bollen, 1 krentenbol, melk en jus ‘d orange + dagsoep

Tweegangendiner – € 29,95
Keuze uit voor/hoofd of hoofd/na + 2 drankjes (bier/fris/wijn/koffie/thee)

Koud en warm buffet – € 27,50
Gevarieerd koud en warm buffet, in overleg samengesteld + 3 drankjes (bier/fris/wijn/koffie/thee)

+ Dessert + € 5,-

Drinken

Koffie/thee (uit buffet) – € 2,65
Frisdranken/sappen – € 3,25
Fles huiswijn (als attentie) – € 15,-

Apparatuur

Beamer (incl. scherm) – € 50,- (buiten arrangement)
Projectiescherm – € 17,50
Draadloze microfoon – € 17,50
Extra draadloze microfoon – Via externe partner
Katheder – € 17,50

Flipover – € 17,50

Bedrijfsfeest

Arrangementen

Nieuwjaarsbijeenkomst, personeelsavond, netwerkborrel, pensioensfeest? Er is altijd iets te vieren bij De Lindeboom! Bijvoorbeeld met één van onze scherp geprijsde arrangementen, al vanaf € 21,95 p.p. all-in.

Er wordt bij feesten nooit zaalhuur berekend. Of het nou een afscheidsreceptie of groot personeelsfeest is; een arrangement is altijd all-in.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Bekijk dan eens onze ‘feest’-pagina of neem contact op voor scherp geprijsd maatwerk.

Eten

Diners en buffetten verzorgen we in allerlei soorten en maten bij De Lindeboom; na afloop van een cursusdag of groot congres, uitgeserveerd of in buffetvorm, met het hele bedrijf of enkel collega’s.

Er wordt nooit zaalhuur berekend voor de ruimte waarin gegeten wordt. Of het nou de lunch tussen de middag is of de gehele benedenzaal voor een galadiner.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Kijk dan eens op de pagina ‘eten’ of neem contact op voor scherp geprijsd maatwerk.

Onze kleine lettertjes

Reserveren

U kunt altijd een vrijblijvende optie in onze agenda plaatsen, zodat u verzekerd bent van de gewenste ruimte. Een optie dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de bijeenkomst bevestigd te zijn. Zonder reactie van uw kant vervalt een optie automatisch na het verstrijken van deze termijn. Is deze termijn nog niet verstreken, dan nemen we bij een andere aanvraag die (één van) dezelfde ruimte(s) eerder definitief wil reserveren, altijd eerst contact met u op. We verzoeken u dan ons binnen 48 uur uitsluitsel te geven. Zonder reactie vervalt uw optie na 48 uur automatisch. Een weekenddag is voor ons óók een werkdag.

Annuleren

Annuleren van een optie is altijd kosteloos. Bij het annuleren van een definitieve reservering brengen wij de volgende kosten in rekening:

  • Tot één week van tevoren – doorberekening zaalhuur (hoogte afhankelijk van de ruimte en aantal dagdelen)
  • Korter dan één week 50% van de totale reserveringswaarde*
  • Korter dan 48 uur 100% van de reserveringswaarde*

* Onder de totale reserveringswaarde volstaan wij de volledige arrangementsprijs plus eventuele toevoegingen maal het laatst bekende aantal personen. Bij losse zaalhuur bedraagt dit de zaalhuur plus volledige besproken catering.

De annuleringskosten worden ongeacht een eventuele verplaatsing van de bijeenkomst in rekening gebracht.

Doorgeven van het aantal aanwezigen, dieetwensen en/of allergieën

Bij het definitief maken van een reservering horen we altijd graag alvast een schatting van het aantal gasten. U kunt tot uiterlijk 48 uur van tevoren het definitieve aantal gasten nog wijzigen. Een afmelding of aanpassing korter dan 48 uur van tevoren en/of een no-show op de dag zelf wordt volledig in rekening gebracht volgens het besproken arrangement en/of de gekozen catering.

Er geldt geen korting op de arrangementsprijs wanneer deelnemers niet de volledige bijeenkomst aanwezig zijn.

We verzoeken u vriendelijk eventuele dieetwensen en/of allergieën niet later dan 48 uur van tevoren door te geven. Bij het pas kennisnemen van deze wensen op de dag zelf kan onze keuken niet garanderen hieraan nog te kunnen voldoen. Er geldt daarbij in zo’n geval een dieettoeslag ter hoogte van de lunch of dinerprijs als in het arrangement, omdat de reguliere maaltijd reeds voor het ingeboekte aantal personen is ingekocht, voorbereid en/of klaargemaakt.

Er geldt geen korting op het arrangement wanneer een deelnemer om deze (of andere) reden niet of slechts deels mee-eet. Weet u dit al vooraf? Boek dan liever voor deze persoon een ander arrangement zonder lunch in of mail ons voor een gerichte prijsopgave.

Catering

Bij losse zaalverhuur wordt kort voor aanvang van de bijeenkomst koffie/thee gezet voor het laatst door u opgegeven aantal aanwezigen. Dit gezette aantal wordt altijd in rekening gebracht. U kunt het aantal deelnemers nog tot 48 uur van tevoren naar beneden afschalen.

Voor van tevoren doorgegeven dieetwensen maakt onze keuken iets speciaals klaar. Dit gebeurt zonder toeslag op de arrangementsprijs. Indien dit op de dag zelf niet genuttigd wordt, wordt hier een verspillingstoeslag voor berekend. De hoogte daarvan hangt af van het gemaakte product. We verzoeken bij strenge eisen deze persoon vriendelijk vooraf contact met ons op te nemen. Het meenemen van eigen eten staan wij in overleg toe.

Apparatuur

Wij garanderen dat alle aangevraagde apparatuur tot aan uw eigen laptop werkt (d.w.z. beamer/scherm/geluid/kabels en toebehoren). Wij lenen geen laptops uit, deze dient u zelf mee te nemen. U dient er daarbij zelf zorg voor te dragen dat u kennis heeft van dit apparaat én dat deze compatibel is met onze apparatuur. HDMI is onze standaard. We beschikken daarnaast over verloopstukjes voor MacBooks en andere Apple producten. Bij twijfel verzoeken we u vriendelijk vooraf contact op te nemen. Bij verouderde apparatuur, zoals enkel VGA-aansluitingen, verbinding via ethernet of de afwezigheid van bluetooth, kunnen wij niet garanderen dat onze apparatuur met de uwe werkt. Op de dag zelf helpt een medewerker u van harte met het aansluiten van uw spullen, maar wij zijn geen IT-bedrijf.

Begin- en eindtijd

Wij verhuren ruimtes per dagdeel van 4 uur. Ook onze arrangementen duren 4 of 8 uur. De begin- en eindtijd kiest u zelf; er wordt niet gewerkt met vaste dagdelen. Er geldt geen korting wanneer u minder dan deze tijd gebruik maakt van de ruimte en/of een arrangement.

Een medewerker is 30 minuten voor aanvang van uw bijeenkomst aanwezig. Heeft u meer tijd nodig voor de voorbereiding? Geef dit dan bij het inboeken aan. Indien de totale tijd dat u hierdoor gebruik maakt van de zaal een dagdeel overschrijdt, wijzen we u erop dat er mogelijkerwijs een toeslag berekend wordt.

We verzoeken u vriendelijk ons een programma of verloop van uw bijeenkomst te sturen. We houden ons daarbij aan de door u doorgegeven eindtijd en gaan er vanuit dat de ruimte daarna weer vrij is. We werken niet met een uitlooptijd. Plan uw bijeenkomst liever wat ruimer in, zodat we een aanvraag na de uwe helder kunnen informeren over de beschikbaarheid.

Het ter plekke verlengen van een bijeenkomst is niet mogelijk. We berekenen een toeslag als uw bijeenkomst langer dan het geboekte dagdeel of gekozen arrangement duurt. Staat er een andere bijeenkomst gepland na de uwe, dan zullen we u verzoeken de ruimte conform de door u ingeboekte eindtijd bij het verstrijken ervan vrij te maken.

Facturatie

Zakelijke facturen worden na afloop van de bijeenkomst kosteloos verstuurd naar de contactpersoon die de bijeenkomst heeft ingeboekt, tenzij hij/zij een ander factuuradres heeft doorgegeven. Onze facturatie is volledig digitaal.

Eventuele kostenplaatsen, referentienummers en/of andere gegevens kunnen enkel op de factuur vermeld worden indien deze niet later dan aan het einde van de bijeenkomst bij ons bekend zijn. Dat geldt ook voor de juiste tenaamstelling, naam van de bijeenkomst, adresgegevens of bijzonderheden. Zonder expliciete vermelding van uw kant bij het inboeken zullen zaken als het postadres en de bedrijfsnaam als op uw website/in de e-mailcorrespondentie op de factuur staan.

Facturen kunnen wanneer ze verwerkt zijn in ons systeem niet meer worden aangepast. Ook zijn toevoegingen na verwerking niet meer mogelijk. Wenst u na het ontvangen van een factuur toch een aanpassing, dan dient de factuur gecrediteerd te worden. Voor creditering en het moeten opstellen van een nieuwe factuur wordt € 25,- incl. BTW aan administratiekosten in rekening gebracht.

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Als midden- en kleinbedrijf wijzen we u vriendelijk op de regels die gelden voor de 30 dagen betalingstermijn voor het grootbedrijf en overheidsorganisaties. We behouden ons het recht na het verstrijken van de betalingstermijn van 30 dagen een nieuwe factuur te sturen met daarop administratiekosten á € 25,- incl. BTW alsmede een rente over de gehele factuur, conform het wettelijke tarief van 14%.

Praktische informatie

Binnenkort een bijeenkomst bij ons gepland?

Hieronder staat alle essentiële informatie voorafgaand aan jouw bezoek! Toch nog vragen? App dan met ons via 0570625225.

Je vindt ons aan de Lindeboomsweg 1A te Schalkhaar (Overijssel), op slechts enkele minuten rijden van de A1 (afslag Deventer Oost) en Station Deventer.

Plan hier je route.

Vanaf station Deventer gaat buslijn 4 richting Schalkhaar. Stap na ongeveer 10 minuten uit bij de halte Kerkweg. Even het Kerkplein over (100m) en je bent er al.

Parkeren kan eenvoudig rondom ons pand op 1 van de 200 gratis parkeerplaatsen.

Er zijn 2 grote parkeerplaatsen aan de zij- en achterkant van het pand, alsmede invalidenparkeerplaats bij de hoofdingang.

Op de parkeerplaatsen aan zowel de zij- als achterkant van het pand staan 2 22 kWh type 2 laadpalen van Eneco.

Er geldt een starttarief van 0,50 cent. De laadprijs per kWh bedraagt 0,30 cent.

Ons gehele bedrijf is rolstoeltoegankelijk. De benedenzaal is bereikbaar middels een lift.

Op de begane grond bevindt zich een invalidentoilet en naast de hoofdingang een invalidenparkeerplaats.