a

Lorem ipsum proin gravid a nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat.

Phone:      +1135498746
E-mail:      info@example.com
Address:   Patterson 989,NY
Instagram Feed
FOLLOW:

Buffetten & Diners

Denk je aan De Lindeboom, dan denk je aan de onmiskenbare smaak van de Hollandse keuken! Onze chef-kok garandeert al meer dan 40 jaar de karakteristieke smaak van onze keuken; van gevarieerde koude & warme buffetten tot winterse stamppot en van een vorstelijke brunch tot feestelijk hapjesbuffet!

Hieronder vind je in 4 handige categorieën alles wat onze keuken bereidt. Toch liever iets anders? We denken graag met je mee! Van smaakvolle maaltijd na een wandeltocht met familie tot uitgebreid vijfgangen wildmenu en van bedrijfsbijeenkomst met een feestelijk buffet tot chique galadiner!

Liever thuis of op locatie genieten van het beste van De Lindeboom?
Kijk dan eens onder het kopje ‘catering‘.

Koude en Warme Buffetten

Onze meest bijzondere buffetten. Zorgvuldig samengesteld en al meer dan 40 jaar met de onmiskenbare smaak van onze chef-kok! Keuze uit 3 koude en warme buffetten, allen lekker gevarieerd en vernoemd naar plaatsen uit de streek.

All-in Buffetten

2, 3 of 4 uur onbeperkt genieten van één van onze feestelijke buffetten inclusief drinken. Volledig naar smaak in te richten; van feestelijke ontvangst met iets lekkers bij de koffie tot spetterend afsluiten met een dessert!

Speciale buffetten

Van veel-vega-buffet tot een royale brunch, en van stamppot tot ons uitgebreide hapjesbuffet; hier vind je alle speciale buffetten. En extra leuk: veel buffetten kennen een compleet arrangement, zoals ontvangst met bubbels, onbeperkt consumpties of een feestelijk dessert!

Diners

Liever geen buffet? Kies dan uit één van onze smaakvolle diners! Zoals ons veelzijdige Diner De Lindeboom met verschillende gerechten tussen jullie in op tafel. Of liever toch speciaal samengesteld? Het kan allemaal!

Een buffet
bij De Lindeboom

Hoe werkt dat eigenlijk, een buffet bij De Lindeboom? Nou, bijvoorbeeld zo:

De meeste buffetten beginnen met koffie en iets lekkers. Direct aan de borrel kan natuurlijk ook! Bijvoorbeeld op het terras of lekker bij de open haard. Bij buffetten in arrangementsvorm is de koffie of borrel inbegrepen in de prijs. Enkel het gebak wordt dan toegevoegd.

Gebruikelijk is om na een half uur tot een uur over te gaan tot het buffet. Alle buffetten op deze pagina worden aangeboden vanaf 15 personen (zonder arrangement) of 20 (met arrangement, zoals all-in). Behalve bij de all-in buffetten serveren we het koude en warme gedeelte meestal apart.

Afsluiten gebeurt vaak met een feestelijk dessert; uitgeserveerd per persoon zoals een coupe ijs of grand dessert of in buffetvorm. Een coupe ijs is een mooie optie wanneer niet iedereen na het buffet nog zin heeft in een toetje, omdat we deze ter plekke klaar kunnen maken. De overige dessertopties maken we van tevoren klaar, en dus voor de gehele groep. Vrijwel altijd eindigt de bijeenkomst met een kopje koffie/thee met iets lekkers van het huis, zoals nougat of een bonbon.

Drankjes zijn bij de all-in buffetten onbeperkt inbegrepen of kunnen los worden opgeschreven. Ook is het bij veel buffetten mogelijk te kiezen voor een compleet arrangement, waarbij naast het buffet ook een feestelijke ontvangst met gebak, onbeperkt drankjes en een dessert inbegrepen zijn (bijv. hapjesbuffet of stamppotbuffet).

We raden altijd een minimale tijdsduur van 3 uur aan. Een uitzondering hierop is een buffet of diner als afsluiting van bijvoorbeeld een vergadering of wanneer er bij een bruiloft nog een avondfeest volgt. De tijdsduur is dan vaak 2 uur, omdat het onderdeel is van een grotere/langere bijeenkomst. Komen er meer dan 40 gasten? Dan adviseren we te kiezen voor een tijdsduur van 4 uur.

De aanvangstijd van de bijeenkomst is altijd vrij te bepalen, maar is meestal tussen 15:00 en 17:00. We serveren dan vaak om 17:00, 18:00 of 19:00 het buffet. Vroeger op de dag is ons brunchbuffet een leuke optie. Bij all-in buffetten en buffetten in arrangementsvorm werken we met een duidelijke eindtijd, naargelang van tevoren gekozen. Bij reguliere koude en warme buffetten is het tijdsverloop meer indicatief.

Voor kinderen is er de keuze of ze mee-eten van het buffet of dat we een kindermenu klaarmaken (frites + snack naar keuze). Er geldt van 4 tot en met 12 jaar een gereduceerde prijs wanneer ze mee-eten van het buffet.

We houden tot slot graag rekening met allergieën en/of dieetwensen. Meestal maakt onze keuken in zo’n geval een individuele aanvulling klaar op het gekozen buffet. Zo proberen we een zo volledig mogelijk alternatief aan te bieden. We lichten daarnaast graag aan deze persoon/personen toe wat men wel en niet van het reguliere buffet mag hebben. Eet een groot deel van de groep graag vegetarisch? Dan is ons ‘lekker veel vega-buffet’ een smaakvolle optie. Voor alle buffetten geldt dat we ook maatwerk kunnen verzorgen, bijvoorbeeld door alle vlees- en visgerechten te vervangen, door geen varkensvlees te serveren of door een geheel samengesteld buffet klaar te maken.

We willen tot slot graag uiterlijk 14 dagen van tevoren weten op welk buffet de keuze is gevallen. Het definitieve aantal gasten kan vervolgens tot uiterlijk 3 dagen van tevoren worden doorgegeven. Daarna wordt dit aantal in verband met inkoop en voorbereidingen altijd aangehouden als minimumaantal bij de facturatie. Bij een arrangement of all-in buffet vindt er wel een verrekening plaats voor het deel drinken van de totaalprijs, mits het totaal niet onder de 20 personen komt (ons minimumaantal voor buffetten in arrangementsvorm).

Koude en Warme Buffetten

Buffet De Riele
€ 31,50

Koude gerechten

Zalmsalade en rundvleessalade
Kip-ananas cocktails
Ardennerham met meloen
Gebraden rollade met verse vruchten
Vleesschotel met diverse Italiaanse vlees- en worstsoorten
Gevulde tomaten, komkommers en eieren
Stokbrood met kruidenboter en tapenade

Warme gerechten

Indonesische stoofschotel
Gehaktballetjes in zoetzure saus
Kipsaté in pindasaus
Gegrilde zalmfilet in saffraansaus
Frites, gebakken aardappelen, rijst en verse seizoensgroenten

Buffet De Crödde
€ 34,95

Koude gerechten

Rundvleessalade en Kip-kerriesalade
Ardennerham met meloen
Luxe gesorteerde vleesschotel
Rundercarpaccio met pijnboompitjes en Old Amsterdam
Visschotel met haring, gerookte zalm, garnalen en gekruide makreel
Gevulde tomaten, komkommers en eieren
Stokbrood met kruidenboter en tapenade

Warme gerechten

Heerlijk gemarineerde spareribs
Gegrilde bavette in huisgemaakte teriyakisaus
Varkenshaasmedaillons in pindasaus
Schnitzels in champignonsroomsaus
Gebakken zalmfilet in dille-saffraansaus
Frites, gebakken aardappelen, rijst en verse seizoensgroenten

Buffet De Marke
€ 38,50

Koude gerechten

Kip-kerriesalade en pastasalade
Rauwkostschotel
Spiesjes met mozzarella, tomaat en olijf

Ardennerham met meloen
Vitello tonnato met tonijnmayonaise
Gepocheerde zalm, haring, gerookte zalm en gekruide makreel
Gevulde tomaten, komkommers en eieren
Stokbrood met kruidenboter en tapenade

Warme gerechten

Langzaam gegaarde kalfssukade in eigen jus
Indonesische stoofschotel
Parelhoenderfilet
Varkenshaas in champignon-roomsaus
Gebakken zeewolffilet in saffraansaus
Frites, gebakken aardappelen, rijst en verse seizoensgroenten

All-in Buffetten

Hoe werkt het?

  • Onze all-in buffetten duren 2, 3 of 4 uur.
  • All-in buffetten worden aangeboden vanaf 20 personen*. Met minder mensen eten is mogelijk, maar er wordt altijd minimaal 20x de totaalprijs voor volwassenen in rekening gebracht.
  • Zaalhuur en bediening zijn inbegrepen. De enige uitbreidingen die een meerprijs kennen zijn ontvangst met naast de koffie iets lekkers en een eventueel dessert.
  • *Een all-in buffet laten plaatsvinden op avondfeesttijden (vrijdag, zaterdag, zondag vanaf 19:00)? Dat kan, maar dan geldt net als bij onze feestarrangementen een minimum van 40 personen.

Verloop

  • Begin met koffie/thee en iets lekkers of ga direct aan de borrel.
  • Bij all-in buffetten serven we het koude en warme deel tegelijk.
  • Voeg een smaakvol dessert toe, uitgeserveerd of in buffetvorm, of sluit af met een inbegrepen kop koffie/thee met bonbon van het huis!

Kinderen

  • Mee-eten – Voor kinderen onder de 12 die mee eten met het buffet wordt 50% van de totaalprijs in rekening gebracht. Kinderen onder de 4 zijn gratis.
  • Iets anders –  Bijvoorbeeld patatjes met een snack? Ook dat kan!
  • Dessert – Een apart ijsje voor de kids kan natuurlijk ook.

All-in Buffetten

All-in Buffet #1
2u: € 32,50 | 3u: € 37,50 | 4u: € 42,50

Koud

Huzarensalade
Zalmsalade
Rauwkostsalade
Ardennerham met meloen
Gesorteerde vleesschotel
Gevulde tomaten, komkommers en eieren
Stokbrood met kruidenboter en tapenade

Warm

Heerlijk gemarineerde spareribs
Gehaktballetjes in zoetzure saus
Kipspiesjes in pindasaus
Gefrituurde wedges en warme groenten

Drinken

Inclusief drankarrangement (koffie/thee, frisdranken, Hertog Jan tapbier, fles- en speciaalbieren, wijnen en vruchtensappen). Sterke drank op nacalculatie.

All-in Buffet #2
2u: € 37,50 | 3u: € 42,50 | 4u: € 47,50

Koud

Rundvleessalade
Kipkerriesalade
Rauwkostsalade
Ardennerham met meloen
Rundercarpaccio
Cocktails met gerookte zalm
Gevulde tomaten, komkommers en eieren
Stokbrood met kruidenboter en sausjes

Warm

Kipspiesjes in pindasaus
Schnitzels in champignon-roomsaus
Gebraden rollade in rode wijnsaus
Indonesische stoofschotel (Rendang)
Gefrituurde wedges, rijst en warme groenten

Drinken

Inclusief drankarrangement (koffie/thee, frisdranken, Hertog Jan tapbier, fles- en speciaalbieren, wijnen en vruchtensappen). Sterke drank op nacalculatie.

All-in Buffet #3
2u: € 42,50 | 3u: € 47,50 | 4u: € 52,50

Koud

Rundvleessalade
Zalmsalade
Rauwkostsalade
Ardennerham meloen
Rundercarpaccio
Kip-ananas cocktails
Visschotel met gerookte zalm, haring, garnalen en makreel
Gevulde tomaten, komkommers en eieren
Stokbrood met kruidenboter en sausjes

Warm

Indonesische stoofschotel
Schnitzels in champignon-roomsaus
Varkenshaasmedaillons in satésaus
Gebakken zalm in saffraansaus
Kipfilet in verse vruchtensaus
Gefrituurde wedges, rijst en warme groenten

Drinken

Inclusief drankarrangement (koffie/thee, frisdranken, Hertog Jan tapbier, fles- en speciaalbieren, wijnen en vruchtensappen). Sterke drank op nacalculatie.

Desserts

Sluit een buffet af met een feestelijk dessert. Uitgeserveerd of in buffetvorm; mogelijkheden zijn er van € 5,25 tot € 9,25 per persoon.

  • Uitgeserveerde coupe ijs (bijv. vanille-ijs met verse vruchten of dame blanche) – € 5,25
  • Dessert duo van crème brûlée en bolletje ijs met slagroom – € 6,25
  • Uitgeserveerd grand dessert met 4 lekkernijen, vers fruit en slagroom – € 8,25
  • Deluxe dessertbuffet – € 9,25

Speciale Buffetten

Zin in iets anders? Probeer eens onze speciale buffetten, zoals een royale brunch, oer-Hollands stamppotbuffet of een feestelijk hapjesbuffet. En extra leuk: veel buffetten kennen een compleet arrangement, zoals ontvangst met bubbels, onbeperkt consumpties en een feestelijk dessert!

Speciale buffetten

‘Lekker veel vega’-buffet – € 28,95 p.p.

Op zoek naar een buffet met veel vega-opties? Dan is ons vega buffet misschien een optie!

Zalmsalade
Griekse salade met feta

Ardennerham met meloen
Brie met jonge kaas en honing
Mozarellaspiesjes met tomaat en olijf
Carpaccio met pijnboompitjes en oude kaas
Gevulde eitjes, tomaten en komkommers
Tapenade en kruidenboter met stokbrood

Vegetarische gehaktballetjes met zoetzure saus
Goedgevulde groentecurry
Gebakken zalmfilet in dille-saffraansaus
Kipspiesjes met satésaus

Vegetarische huisgemaakte nasi
Gefrituurde aardappelwedges
Warme seizoensgroenten
Frisse rauwkostsalade met dressing

Volledig arrangement – € 49,95

Op zoek naar een all-in prijs? 

  • 3 uur durend drankarrangement op basis van koffie/thee/bier/fris/wijn/sap
  • Buffet als hierboven beschreven
  • Dessert duo van crème brûlée en bol ijs
  • Afsluiten met koffie/thee en bonbon van het huis

Brunch – € 28,95 p.p.

Ambachtelijk wit, bruin en volkorenbrood, stokbroodjes, krentenbrood, verschillende zoete broodjes en mini-bolletjes.

Kaas en vleeswaren, bijv. ambachtelijke schouderham, kipfilet, rollade, rosbief, jong belegen en komijnekaas

Rundvleessalade

Luxe visschotel met haring, gerookte zalm, makreel en garnalen

Zoet beleg & Vers fruit

Huisgemaakte soep (keuze uit groente, tomaten, mosterd, champignon, kerrie of kippensoep)

Roerei, kroketten, gebakken spek en pasteitjes met kippenragout

Onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk, jus ‘d orange en water

Brunch uitgebreid – € 32,50 p.p.

Ontvangst met koffie/thee en feestelijke etagère met zoetigheden

Brunch als hierboven beschreven

Brunch Deluxe – € 35,50 p.p.

Ontvangst met prosecco en petitfour

Brunch als hierboven beschreven

Hapjesbuffet – € 23,50 p.p.

Koude hapjes

Gevulde eitjes
Hamrolletjes met asperge
Gevulde tomaten en komkommers met roomkaas
Prikkers Ardennerham met meloen
Kip-ananas cocktails
Wraps gevuld met gerookte zalm en roomkaas
Verschillende soorten droge worst en grillworst
Spiesjes met mozzarella, cherrytomaatjes en olijven
Kaasplank met verschillende blokjes kaas
Rundvleessalade
Strokbrood met kruidenboter, filet americain, tapenade en Heks’nkaas

Warme hapjes

Bitterballen
Bami en nasihapjes
Mini-loempia’s
Kipnuggets
Huisgemaakte levertjes met spek
Gehaktballetjes
Puntjes quiche (diverse soorten)

Uitbreiding ‘De Viskraam’ – +€ 5,50 p.p.

Roggebrood met haring, gekruide makreel, palingfilet en garnalencocktails

Uitbreiding Frites met mayonaise – + € 1,50 p.p.

Een hapjesbuffet rond etenstijd? Voeg frietjes toe!

Compleet arrangement – € 42,50 p.p.

Ontvangst met koffie/thee of prosecco en feestelijke etagère met zoetigheden

Hapjesbuffet als hierboven beschreven (inclusief uitbreiding frites, zonder viskraam)

3 uur lang onbeperkt borrelen (koffie/thee/bier/fris/wijn)

Afsluiten met koffie/thee en bonbon van het huis

Half uur verlenging + € 3,50 p.p.

Stamppotbuffet – € 23,50 p.p.

Boerenkool, zuurkool en hutspot

Spareribs en rookworst

Casselerrib, hachee en Zeeuws spek

Spekjes, jus en mosterd

Augurkjes, uitjes, ananas

Compleet arrangement 1 – € 43,50 p.p.

3 uur onbeperkt borrelen (koffie/thee/bier/fris/wijn/sap)

Stamppotbuffet

Uitgeserveerde coupe vanille-ijs met vruchten of dame blanche

Compleet arrangement 2 – € 48,50 p.p.

Ontvangst met koffie/thee en feestelijke etagères met lekkernijen

3 uur onbeperkt borrelen (koffie/thee/bier/fris/wijn/sap)

Stamppotbuffet

Uitgeserveerd grand dessert met vier lekkernijen, vers fruit en slagroom

Escape Buffet – € 29,95 p.p.

In samenwerking met Deventer Escape (de grootste Escape Room van Deventer) hebben we een spannend én smaakvol uitje opgezet. Geniet voor of na de activiteit van een heerlijk buffet inclusief 2 uur onbeperkt consumpties voor € 29,95 p.p. Supergezellig met vrienden, collega’s of familie!

Koud

Ardennerham met meloen

Rundercarpaccio met oude kaas

Huzarensalade, rundvleessalade en rauwkostsalade

Gevulde tomaten, komkommers en eieren

Stokbrood met kruidenboter

Warm

Kipspiesjes in satésaus

Gehaktballetjes in zoetzure saus

Spareribs

Frites, warme groenten en sausjes

Drinken

2 uur onbeperkt drankarrangement (tapbier/speciaalbieren/frisdranken/wijnen/vruchtensappen)

Diners

Diner – € 34,95 – De keuze van een buffet, maar dan op tafel! 

Voorgerecht (Keuze uit 2 soorten):

  • Groentesoep met balletjes
  • Grootmoeders tomatensoep met balletjes
  • Lichtgebonden kippensoep
  • Champignonsoep
  • Kerriesoep
  • Mosterdsoep

Geserveerd in terrines met stokbrood, kruidenboter en sausjes

Hoofdgerecht (keuze uit 3 of 4 + €2,50)

  • Heerlijk gemarineerde spareribs
  • Schnitzels met champignon-roomsaus
  • Varkenshaas met champignonroomsaus
  • Kogelbiefstuk met gebakken uien en champignons
  • Kipfilet met kerrie-vruchtensaus
  • Gegrilde zalmfilet met dille-saffraansaus
  • Gebakken zeewolf met remouladesaus

Met gebakken aardappelen/frites, warme groenten en rauwkost

Dessert

  • Crème brûlée met een bol vanille-ijs en slagroom

Diner – € 39,95 – De keuze van een buffet, maar dan op tafel! 

Voorgerecht

Proeverij ‘De Lindeboom’ bestaande uit:

  • Rundercarpaccio met pijnboompitten en oude kaas
  • Zalmrouleaux met komkommer en frisse knoflookdressing
  • Ardennerham met meloen

Hoofdgerecht (keuze uit 3 of 4 + €2,-)

  • Heerlijk gemarineerde spareribs
  • Schnitzels met champignon-roomsaus
  • Varkenshaas met champignonroomsaus
  • Kogelbiefstuk met gebakken uien en champignons
  • Kipfilet met kerrie-vruchtensaus
  • Gegrilde zalmfilet met dille-saffraansaus
  • Gebakken zeewolf met remouladesaus

Tussen u in geserveerd op schalen, samen met gebakken aardappelen/frites, warme groenten, rauwkost en sausjes

Dessert

  • Grand dessert met vier lekkernijen, vers fruit en slagroom

Als zalencentrum zijn we per 1 januari 2021 gestopt met daghoreca/vrije inloop. Wij bieden sindsdien geen lunch of a-la-carte meer aan op basis van een menukaart waarbij ter plekke een keuze kan worden gemaakt. Ook kennen wij daarom geen vaste openingstijden; wij verzorgen 365 dagen per jaar bijeenkomsten op aanvraag. Alles wat wij verzorgen is daarmee van tevoren ingeboekt, op een tijdstip en met een tijdsduur die vooraf is doorgegeven en gericht op groepen met een besloten karakter.

Vanaf 8 personen

Diners bieden we aan vanaf 8 personen.

Reserveren

Anders dan in een ‘gewoon restaurant’ met een menukaart vragen we u van tevoren uw keuzes aan ons door te geven.

Voor u samengesteld

Zin in iets anders? Dat kan! Onze chef-kok kijkt graag met u naar de mogelijkheden! Denk aan een stamppotbuffet op tafel, een broodbuffet voor de lunchstop van uw fietsroute, in het voorjaar lekker asperges eten met de familie of bijvoorbeeld een tweegangendiner voor uw familiedag, personeelsuitje of misschien wel gewoon zomaar!

Contact opnemen

Contact met ons opnemen kan via de contactpagina op deze website, door te bellen of appen met 0570625225 (we zijn dagelijks vanaf 12:00 bereikbaar) of door te mailen naar info@zalencentrumdelindeboom.nl.

Bespreken & bezichtigen

Wij werken bij het bespreken van uw bijeenkomst bij voorkeur uitsluitend op afspraak. Door van tevoren een moment in te plannen kunnen we namelijk garanderen dat we alle tijd hebben, we aanwezig zijn, en het belangrijkste, dat de te bekijken zalen op dat moment niet in gebruik zijn. We prikken graag samen een moment via mail, app of telefoon.

Reserveren

Er kan altijd eerst een vrijblijvende optie geplaatst worden, eventueel met een voorkeurszaal. Meerdere data is ook mogelijk, mocht je nog twijfelen over de datum. Komt er dan een andere aanvraag voor dezelfde zaal, dag en tijd? Dan nemen we altijd eerst contact met op. Op die manier staat er ‘met potlood’ vrijblijvend iets in onze agenda staan en kun je rustig verder plannen.

Bij een definitieve reservering horen we graag uiterlijk 14 dagen van tevoren welk buffet of diner je kiest. Het is ook altijd fijn om alvast te weten hoeveel mensen er zijn uitgenodigd. Tot uiterlijk 3 dagen van tevoren kan het definitieve aantal gasten worden doorgeven alsmede dieetwensen en allergieën. Dit aantal wordt daarna aangehouden als minimumaantal, omdat we op basis van dit aantal onze inkopen doen en beginnen met de voorbereidingen voor de bijeenkomst.

Prijzen

Wij geloven in openheid, dus een website met daarop helder weergegeven wat iets kost. Alle prijzen op deze website zijn echter wel van toepassing op het lopende kalenderjaar. Bespreekt je iets voor volgend jaar? Houd er dan rekening mee dat de prijzen geïndexeerd kunnen worden. Alle prijzen zijn altijd inclusief BTW.