pt image

DE LINDEBOOM

HORECA SINDS 1813
Genieten van de Hollandse keuken

Buffetten & Diners

Denkt u aan De Lindeboom, dan denkt u aan de onmiskenbare smaak van de Hollandse keuken; van gevarieerde koude & warme buffetten tot winterse stamppot en van een smaakvolle brunch tot verrassend wildmenu.

Hieronder vindt u in 3 handige categorieën alles wat onze keuken bereidt. Liever bij u thuis, of op de zaak? Kijk dan eens onder het kopje 'catering'.

Genieten van het beste van De Lindeboom

Koude en Warme Buffetten

Onze meest bijzondere buffetten. Zorgvuldig samengesteld en al meer dan 30 jaar met de onmiskenbare smaak van onze chef-kok! Keuze uit 3 koude en warme buffetten, allen lekker gevarieerd en vernoemd naar plaatsen uit de streek.

Zin in iets anders?

Speciale buffetten

Van tapas tot een royale brunch, en van stamppot tot ons uitgebreide hapjesbuffet; hier vindt u alle speciale buffetten. En extra leuk: veel buffetten kennen een compleet arrangement, zoals ontvangst met bubbels, onbeperkte consumpties of een spetterende ijs- en puddingbuffet!

Eten en drinken voor een vaste prijs

All-in Buffetten

3 uur onbeperkt genieten van één van onze heerlijke buffetten inclusief drinken. Volledig naar smaak in te richten, van feestelijke ontvangst met gebak tot spetterend afsluiten met ijs en pudding! Vanaf € 30,- all-in.

Gezellig tafelen

Diners

Uw Buffet

Bij De Lindeboom

AANVANG

De meeste buffetten beginnen met koffie en iets lekkers. Direct aan de borrel kan natuurlijk ook! Bijvoorbeeld op het terras of lekker bij de open haard.

HET BUFFET

Gebruikelijk is om na een half uur tot een uur over te gaan tot het buffet. U kunt kiezen om koud en warm apart te laten serveren of het geheel tegelijk.

Dessert

Afsluiten kan met één van onze spetterende ijs- en puddingbuffetten. Al vanaf € 6,- per persoon.

DRINKEN

Drankjes zijn bij sommige buffetten onbeperkt inbegrepen of kunnen los worden opgeschreven. Ook bij niet all-in buffetten kunt u een drankarrangement bespreken. We raden altijd een minimale tijdsduur van 3 uur aan.

Aankleding

Inbegrepen bij alle buffetten is naast zaalhuur en bediening ook onze eigen aankleding (tafeldecoratie, sfeerverlichting). Samen met u bepalen we de meest geschikte zaalopstelling. Extra versieren kan natuurlijk altijd!

DIEETWENSEN

We houden graag rekening met allergieën en/of dieetwensen. U kunt ons deze, tezamen met het definitieve aantal gasten, tot uiterlijk 3 dagen van tevoren doorgeven.

Reserveren

U kunt altijd een vrijblijvende optie in onze agenda plaatsen, eventueel met een zaal die uw voorkeur geniet. Bij een andere aanvraag nemen we dan eerst met u contact op. Zo weet u zeker dat de ruimte vrij blijft én kunt u ondertussen rustig verder plannen.

Onze zalen

90m2 | Recentelijk vernieuwd

De Brasserie is het hart van ons bedrijf. Vroeger het restaurant, tegenwoordig een moderne ruimte uitermate geschikt voor buffetten, diners of recepties. Neem plaats bij de open haard of geniet juist van de zon op het terras. Met een eigen bar en de mogelijkheid gecombineerd te worden met de Beukzaal bouwen we hier overigens ook graag een feestje tot zo’n 120 personen. Bandje, biertje, gezelligheid!

50m2 | Klein maar dapper

De Beukzaal is onze kleinste zaal voor maximaal 35 zittende gasten. De zaal beschikt over een eigen privéterras. Wordt vaak gebruikt voor intieme bijeenkomsten, zoals een besloten diner voorafgaand aan het avondfeest of een klein buffet met familie. Voor avondfeesten wordt de ruimte vaak gecombineerd met de naastgelegen Brasserie en omgetoverd tot dansvloer.

80m2 | Gezellig en vol karakter

Onze Lindezaal biedt zittend ruimte aan zo’n 40 tot 50 gasten. Bij avondfeesten met statafels raden we maximaal zo’n 80 personen aan. Heeft een prachtige karakteristieke bar, in combinatie met een gemoderniseerde look. Grenst aan ons zonnigste terras en heeft een eigen ingang met directe toegang tot de grote parkeerplaats. Eventueel te combineren met de naastgelegen biljartruimte voor grotere groepen.

150 tot 500m2 | Modern en sfeervol

De benedenzaal, ook wel kelder genoemd, kunnen we middels een wandsysteem opdelen in 3 delen. Deze moderne ruimte wordt gebruikt voor van alles, van grote bedrijfsfeesten, bruiloften en gala’s tot dinershows en recepties van 100 tot 400 personen. De zaal beschikt over een eigen bar, garderobe en toiletgroep. Regel samen met ons een goede DJ of band en u bouwt hier een absoluut knalfeest!

Neemt contact op

Alhoewel onze buffetten met zorg zijn samengesteld, kunt u natuurlijk altijd iets naar uw smaak veranderen. Liever een gerecht omwisselen of toevoegen? Een eigen afsluiter of ontvangst? Geen probleem! We bespreken het graag samen met u in onze Brasserie. U kunt via onderstaand formulier een afspraak inplannen of ons appen op 0570625225.
    Sfeerimpressie